Fejér megyei labdarúgó-bajnokság

2022.11.18. 21:20

A Baracs Nagykarácsony ellen

Gróf András

Fotó: Shutterstock

Ezen a hétvégén a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság másod- és harmadosztályban az elhalasztott tizedik forduló pótlásával zárul az őszi szezon. 
Az Aquantis másodosztály szombati játéknapján játsszák a Beloiannisz–Szabadbattyán-mérkőzést. Másnap izgalmasnak ígérkező párharcok lesznek, amelyek döntenek majd az őszi dobogós helyezésekről. A három pont előnnyel listavezető KK Grain Kft.-Mezőfalva a Káloz vendégeként erősítheti meg őszi elsőségét. A következő három együttes mindegyike huszonhárom ponttal áll. A második Kisláng az utóbbi időben meggyőző teljesítményt nyújtó Adony otthonában lép pályára, ahol nem lesz könnyű dolga. A harmadik és negyedik helyen tanyázó Baracs és Nagykarácsony az előbbi pályáján küzd meg. A középmezőnyhöz tartozó Előszállás pedig a pont nélküli Nagyvenyimet fogadja. 
A Horfer Serleg-harmadosztályban szombaton lesz a Lajoskomárom II.–Vajta- és a Besnyő–Sárszentágota-találkozó. A vasárnapi párosítás: Nagylók–Kőszárhegy, Szabadegyháza-Sárosd II.–Rácalmás, Cece–MPF-Ráckeresztúr, Dég–Alap. Szabadnapos a körben a Kulcs együttese lesz. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában