Futsal

2022.10.04. 21:52

Egy megnyerhető találkozón kapott ki a futsalcsapat

A futsal NB II. nyugati csoportjának 6. fordulójában a Dunaújváros Futsal a Haladás VSE II ellen szenvedett vereséget hétfőn este az egyetem sportcsarnokában rendezett mérkőzésen.

Balogh Tamás

Kiss Patrik Márk (9) szerezte az első dunaújvárosi gólt

Fotó: Laczkó Izabella

A tékozló fiúk – ezen az estén mindkét csapatra ráillett ez a jelző. A nagy versenyfutás közben óriási helyzetek, kisbüntetők maradtak ki mindkét oldalon. A vendégcsapat azonban nem a szerencséjével állt jobban, hanem a higgadtságával. 
 

DF–Haladás II 4–6 (2–4) 
DF: Cseresnyés – Ivacs, Csányi, Kiss, Godslove. Csere: Váradi, Kovács, Villám, Dobrovitz, Perjési, Németh. Vezetőedző: Tóth Árpád. 
 

A Hali II. már az elején berúgta az ajtót, Kiss Patrik és Knizs villámgyorsan bekezdett, a válasz a hazai Kiss Patrik Márktól érkezett, 1–2. A tempó és az elszántság maradt, így aztán Kis Patrik újból beköszönt, Volner pedig társult hozzá, 1–4. Villám nagyon elunta a pofonokat, kilépett a balszélen és egy sistergő bombát ragasztott a hálóba. Ez a hazaiakat biztató állás alakult ki a félidőre. 
Szikrázó szemekkel érkeztek a csapatok a folytatásra. Csányi Dávid is átvette a harci szellemet, az ő lövését sem lehetett védeni, visszajött a Dunaújváros a meccsbe! A csapatok óriási tűzzel küzdöttek, büntetők, ziccerek sora maradt ki. A hazaiak hangulatát az elkerülhető gólok hervasztották. Kiss Patrik harmadik találatával 3–6 lett az állás, és már csak három perc maradt hátra. A hazai csapat mindent egy lapra téve, öt a négyben is próbálkozott. A végig helyzeteket kialakító Godslove szépített, és beállította a végeredményt. 
 

Ivacs Gábor igaz torta nélkül ünnepelte a születésnapját. Szemre imponáló higgadtsággal, élvezetes megoldásokkal tette a dolgát. Mint mindig, ezúttal is gólra törően játszott. A számára és a közönség számára a legszebb ajándék az újabb találat, ezen az estén elmaradt – három kapufa lett belőle! 
Tóth Árpád, a Dunaújváros Futsal edzője: – Nagyon sok jó dolgot láttunk a csapatomtól, de sajnos pont nélkül maradtunk. A Haladás egy jó csapat, de megint olyan érzésem van, mintha saját magunkat vertük volna meg. 
Sziffer András Haladás II: – Nem volt ám ez egy egyszerű győzelem, mert nagyon jó ellenfelet sikerült legyőznünk. Sokat erősödtek, és ezért még értékesebb a mai sikerünk. Úgy érzem, hogy ez a kétgólos különbség reális, hiszen volt két kisbüntetőnk is. 
További eredmények: Tihany–Érd 3–1, Tolna-Mözs– Hidegkúti SC 2–3, UTE–Nagykanizsa 12–5, Szigetszentmiklós–TFSE 1–10, Mad Dogs– PTE PEAC 4–0. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában