Labdarúgás

2022.09.17. 02:00

Rangadón lép pályára a Mezőfalva

A hétvégén az 5. fordulót rendezik a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságokban. Egyre koraibb a kezdés, ezúttal már minden összecsapás 16 órakor kezdődik.

Gróf András

Az Aquantis másodosztályban szombaton játsszák a Beloiannisz–Előszállás találkozót. Az újonc hazaiak jól kezdték a szezont, de az elmúlt két fordulóban vereséget szenvedtek. Kérdés, ezúttal mire lesznek képesek az élmezőnyhöz tartozó vendégek ellen. Vasárnap a forduló rangadóján Kislángon a KK Grain Kft.-Mezőfalva lesz az ellenfél. A házigazdák százszázalékos teljesítménnyel állnak a tabella élén, a mezőfalviak két ponttal lemaradva követik őket. Az adonyiak a múlt héten otthon megszerezték őszi első győzelmüket, most ismét hazai pályán játszanak, és esélyesek az LMSK ellen. A Baracs az Aba Sárvízt fogadja, meglepetés lenne, ha a házigazdák nem gyűjtenék be a három pontot. Küzdelmes mérkőzés várható Nagykarácsonyban, ahol a Káloz lesz a vendég. A pont nélkül sereghajtó nagyvenyimiek talán Seregélyesen megtörhetik rossz sorozatukat. 
A Horfer Serleg harmadosztályban szombaton csupán a Lajoskomárom II–Kulcs összecsapást rendezik. A vasárnapi találkozók: Rácalmás–Alap, Kőszárhegy–Dég, Nagylók–Cece, Szabadegyháza-Sárosd II–Bes­nyő, Vajta–MPF-Ráckeresztúr. Szabadnapos ezúttal a Sárszentágota együttese lesz. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában