Jégkorong

2022.09.22. 19:58

Rafaj Attila is marad a WORM Angelsben

Rafaj Attila tavaly szezon közben érkezett a WORM Angels csapatához, a következő idényt immár az Andersen ligában kezdi.

duol.hu

Forrás: WORM Angels

Rafaj Attila Újpesten kezdett jégkorongozni és itt mutatkozott be a felnőttek között, majd 2010-ben Miskolcra igazolt, 2014-től pedig a Ferencváros játékosa, 2017-es szezonban csapatkapitány. Két év múlva a Vasashoz, ezután Újpestre igazolt, 2021-ben vonult vissza. Több mint 450 alkalommal lépett jégre az Erste ligában, Magyar bajnok és Erste liga győztes. 2014-ben szerepelt a Magyar válogatottban.

Az idei szezonnal kapcsolatban a rutinos csatárt is kérdeztük:
"Azt gondolom, hogy ez nagyon jó hír a fiatalok számára, akik még nem ütötték meg a felnőtt szintet, viszont van bennük fantázia és pont az az 1-2 év kell nekik, hogy be tudják bizonyítani, hogy esetleges Erste liga szinten meg tud ragadni. Ez által nem kell abbahagyniuk 18-20 évesen, mert nem érett meg a felnőtt élvonalhoz. Így a magyar jégkorong kap egy mélyebb merítési lehetőséget a jövőben!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában