Labdarúgás

2022.08.27. 11:00

Vasárnap ismét tizenegyespárbaj

duol.hu

Az idei sorozat fővédnöke Király Gábor

Fotó: tizenegyersrugo.hu

Dunaújváros - Vasárnap dél­előtt 10 órától az egykori vidámpark területén található műfüves futballpályán rendezik meg az országos tizenegyesrúgó bajnokság soron következő területi fordulóját. Nevezni továbbra is csak online formában lehet, a tizenegyesrugo.hu honlapon. A felnőtteknél profik és lelkes amatőrök, hölgyek egyaránt próbálkozhatnak. A 14 év alatti gyerekek külön kategóriában, a juniorok között mérethetik meg magukat. Minden nevezőnek a lakhelyéhez képest 50 kilométeren belül van lehetősége a selejtezőn részt venni, továbbá minden jelentkező legalább két büntetőt rúghat, azaz az első fordulóban hibázók esélyt kapnak, hogy pótselejtezőn jussanak tovább. 
Az előző megyei fordulók során Nagyvenyimről Rikkers Péter, Horváth Attila és Varga Nándor, Csórról Szölősi Zsófi, Galaczi János és Falvio da Silva, Előszállásról pedig Czifra István, Mukli Máté és Reichardt Bálint jutott tovább az országos elődöntőbe. A lebonyolítás szerint a területi selejtezőkből továbbjutók októberben már az országos elődöntőben büntetőzhetnek majd. Az idei finálénak – a tavalyihoz hasonlóan – ismét a Bozsik Aréna ad majd otthont szintén egy októberi hétvégén, a Kispest Honvéd NB I.-es bajnoki találkozó szünetében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában