Nagy küzdelemben

2022.08.31. 11:02

A Karmacsi Autó csapata nyerte a Szuperkupát

Hétfőn este a DLSZ Arénában már kilencedik alkalommal rendezték meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által kiírt Szuperkupát. Az eseményen a 2021/2022. évi városi kispályás labdarúgó-bajnokság Acerbis csoportjának első helyezettje, a Karmacsi Autó együttese, valamint a XX. Dunaújváros Kupa győztese, a Jóbarátok gárdája lépett pályára.

Gróf András

A győztes csapat Fotó: Ihász Martin

Fotó: Ihasz Martin

Karmacsi Autó – Jóbarátok 3-1 (2-0) 

Vezette: Nagy László, Futó János. 

Karmacsi Autó: Hodula K. – Fekete T., Kővári L., Szalai N., Szalánczi, Pénzes B. Csere: Sarok N., Szili Sz., Vincze D. 

Jóbarátok: Gulyás T. – Kis Cs., Puskás A., Mazán, Pribék B., Biró D. Csere: Nitsch, Farkas D., Cislo, Horváth D. 

Góllövő: Mazán (öngól), Szili Z., Szalánczi, illetve Cislo. 

A kupadöntőt szépszámú közönség előtt rendezték. A találkozót a nagyobb tapasztalattal rendelkező bajnokcsapat nyerte. Ezzel a sikerrel a Karmacsi Autó együttese már a hatodik kupagyőzelmét ünnepelhette. A finálé legjobbjának járó különdíjat a DLSZ vezetősége és a mérkőzés játékvezetőinek döntése alapján Hodula Krisztián (Karmacsi Autó) kapta. 

A Karmacsi Autó csapatvezetője, Éliás Zsolt a következőképpen értékelt az eredményhirdetést követően: - Nagyszámú közönség előtt tudtuk játszani a Szuperkupát, ami örömteli. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, ami be is bizonyosodott. Ellenfelünk jól játszott, apró dolgok döntötték el a Szuperkupa sorsát. Talán mondhatom, hogy a rutin és a tapasztalat győzött a fiatalos hév ellen egy sportszerű meccsen. Nagyszerű találkozó volt, jó propagandája a kispályás focinak. Gratulálok a csapatomnak és természetesen ellenfelüknek is! Hamarosan újra találkozunk! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában