Labdarúgás

2022.07.14. 20:43

Küzdelmes döntetlen

Szerdán este újabb felkészülési mérkőzést játszott a Dunaújváros FC NB III-as bajnoki rajtra készülő együttese. A munka dandárjában járó vendégek gól nélküli döntetlenre végeztek a szintén harmadosztályú rivális ellen.

Gallai Péter

2022.07.10. DFC- BFC Siófok felnőtt férfi labdarúgó edzőmérkőzés Dunaújváros Stadion Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Horváth Ferenc vezetőedző csapata ezúttal azonos osztálybeli ellenféllel találkozott idegenben, ahol két igen nagy élvonalbeli múlttal rendelkező együttes játszott egymással a Rákóczi Stadionban. A házigazdák az előző szezonban a nyugati csoport tizedik helyén végeztek, a DFC pedig a középben a harmadikon. 

A dunaújvárosi csapat kemény munkából érkezett a mérkőzésre Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap 

A Kaposvár honlapjának beszámolója szerint az igen jó nevekből álló Duna-partiak ellen is helyt állt formálódó együttesük. Bár az első lehetőség a vendégek előtt adódott, de Ipacs Péter remekül tette a dolgát, és a folytatásban mutatott szép dolgokat a nagy melegben a Kaposvár. A fordulást követően jobbára a dunaújvárosiak voltak aktívabbak, a hazai edző, Horváth Rudolf sokat cserélt, így ez az összeszokatlanságnak is köszönhető. Az igen jó iramú mérkőzés bár nem hozott gólt, de vélhetően remekül szolgálta a csapatok felkészülését a harmadosztályú bajnokságra. Jegyzőkönyv a Kaposvár közlése alapján. 
 

Kaposvári Rákóczi FC – Dunaújváros FC 0–0 
Kaposvári Rákóczi FC: Ipacs (Horváth F. 70. p.) – Borbély (Kálmán 57. p.), Harsányi, Kocsis B., Böndi (Heil 68. p.) – Zvara (Pintér M. 73. p.), Horváth B. (Országh 68. p.) – Ekker (Grabarics 73. p.), Pintér (Rabi 68. p.), Bíró (Kovács 73. p.) – Mayer M. (Zólyomi 57. p.). Vezetőedző: Horváth Rudolf. 
Dunaújváros FC: Molnár L. (Pokorni, a szünetben) – Szúnyog, Papp, Hesz, Galambos (Uzoma 63. p.) – Irimiás – Gosztonyi A., Jakab D. (Tóth Á. 81. p.), Kesztyűs (Vörös 63. p.) – Novák (Tóth D. 63. p.), Csiki. Vezetőedző: Horváth Ferenc. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában