Vízilabda

2022.07.06. 20:38

Az U19-es Eb-n eddig remekül szerepelnek

Gallai Péter

Fotó: LI

Netanya - Vasárnap megkezdte szereplését az izraeli női U19-es vízilabda-Európa-bajnokságon a Benczur Márton irányította magyar válogatott, amelynek tagja a dunaújvárosi klubból Sümegi Nóra. 

Sümegi Nóra Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A csapatnak a Németország elleni nyitó összecsapás, amint várni lehetett, nem okozott gondot, a vége 23–4-es kiütéses győzelem lett. A DFVE játékosa egy gólt szerzett a találkozón. Kedden este lejátszotta második mérkőzését a válogatott, amikor a csoportrangadó következett Görögország ellen. A magyarok remekül kezdtek, az első negyedet lehozták kapott gól nélkül, miközben dobtak négyet. Ez megalapozta a folytatást, ahol nem is volt sok kérdés, hiszen a térfélcserekor 8–3-ra, a harmadik negyed végén pedig 13–7-re vezettünk. A vége 14–10 lett, a sikerrel biztosan csoportgyőztesként lép tovább csapatunk. Előtte még csütörtökön Svájc ellen jön az utolsó csoportmeccs. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában