Jégkorong

2022.06.11. 18:59

Somogyi Balázs hazatér szülővárosába

Újra piros-fehér mezben láthatjuk Somogyi Balázst. A Duna-parti egyesület új csapatot épít. A megújult szakmai vezetés egyértelmű célja egy minőségi, kreatív és elhivatott csapat létrehozása.

duol.hu

Ehhez a rendszerhez csatlakozik és nyújt segítő kezet Soma is, aki két Ferencvárosi szezon után tér haza Dunaújvárosba, írja az acelbikak.net. Ha valakit, Őt biztosan nem kell bemutatni a helyi szurkolóknak. Szeretett városunkban született, nevelkedett és ismerkedett meg a jégkoronggal. Egyesületünk tagjaként megjárta az Austria2-őt, a MOL Ligát, valamint az Erste Ligát is. Játszott Miskolcon, Budapesten a MAC csapatánál, majd a Ferencvárosban is. Többszörös Magyar, MOL Liga, valamint Erste Liga bajnok, 26x Magyar Válogatott. Egy igazi dunaújvárosi kötődésű és szívű támadó, aki most visszatér szülővárosába, hogy részese és motorja legyen nevelő egyesületének. Soma a legutóbbi szezonját 8 góllal és 13 asszisztal zárta. Bízunk benne, hogy a következő szezonban még szebb, még impozánsabb statisztikákat érhet el, de ezúttal már az Acélbikák színeiben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában