Kispályás labdarúgás

2022.06.21. 07:39

DLSZ: elismerésre várnak jelöléseket

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által alapított Tisztelet-díj kitüntetésre várja a jelöléseket.

Gallai Péter

Fotó: Shutterstock

Ezt az elismerést azon személynek vagy közösségnek adományozza, aki a helyi labdarúgóéletben kiemelkedő szerepet tölt be, hozzájárul a dunaújvárosi labdarúgás színvonalának emeléséhez, népszerűsítéséhez, példaértékűen kiváló, magas színvonalú munkát végez. Ezen felül megbízható, magatartása és kötelességtudata elismerésre méltó, a labdarúgás területén elért eredményeivel, teljesítményével a város érdekeit szolgálja, és Dunaújváros jó hírnevét öregbíti – közölte honlapján a DLSZ. 


A Tisztelet-díj kitüntetésben évenként egy személy vagy közösség részesülhet. A díjat minden évben a Markó Lajos Kispályás Labdarúgó-bajnokság eredményhirdetésén adják át. 
A benyújtott javaslatnak tartalmaznia kell az elismerésre javasolt nevét vagy megnevezését, foglalkozását vagy tevékenységi körét. Továbbá az elismerésre javasolt munkásságának, teljesítményének ismertetését, valamint a jelölés részletes indoklását. 
A javaslatok benyújtásának határideje 2022. június 30. szerda, amit e-mailben kell elküldeni a [email protected] címre. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában