Hátrányból fordítva győztek

2022.05.29. 20:32

Harmadik lett a DPASE, tegnap hazai pályán fejezte be a szezont

Vasárnap este hazai pályán az osztályból már kiesett ellenféllel fejezte be az NB III-as bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros ­PASE labdarúgócsapata

Gallai Péter

Fotó: LI

Miután minden lényegi kérdés eldőlt már az utolsó forduló előtt, a hazaiak a harmadik helyen zárnak, a győztes búcsú volt egyedül a tét. 

DPASE – Rákosmente 3–1 (0–1) 
DPASE: Pokorni – Molnár, Papp, Tölgyesi, Báló, Kesztyűs, Jakab, Petró (Balogh 59.), Novák (Bozsoki 76.), Székely, Barna (Dorogi 80.). Vezetőedző: Dobos Barna. 
Meglepetésre gyorsan, a találkozó elején, a 9. percben büntetőből szereztek vezetést a vendégek. Hiába próbált meg mindent a dunaújvárosi együttes, de a szünetig tartani tudta előnyét a vendégek alakulata. 


A második félidőben aztán helyreállt a világ rendje. Az 59. percben Papp Máté egyenlített szintén tizenegyesből, aztán rá hat percre Novák Zsombor már a vezető gólt ünnepelhette. Sőt, Novák ha már belejött, a 71. percben újra bevette az ellenfél kapuját, ezzel magabiztos DPASE-sikerrel zárult a bajnoki évad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában