Jégkorong

2022.04.04. 23:14

Elvették a pályaelőnyüket a Farkasok

A MAC Ikonok ellen elbukott elődöntőt követően, a múlt héten szombaton már a bronzcsata első felvonásában lépett jégre a férfi OB II-es jégkorongbajnokságban a Worm Angels gárdája.

Szabó Szabolcs

2022.03.20. Worm Angels-MAC 2. osztály jégkorong mérkőzés Dunaújváros Jégcsarnok Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Worm Angels–Pesterzsébeti HC 3–4 h. u. (2–1, 0–1, 1–1, 0–1) 
Worm: Pinczés – Bába, Lencsés, Borbás (1), Komáromi (1), Papp 1 (1) – Bogó, Hüffner, Azari, Szepessy B., Szepessy M. 1 – Domokos 1, Gröschl, Krukk. Vezetőedző: Láng Zoltán. 
A PHC gólszerzői: Szeredi 3, Stefánek 1. 

Azariék három mérkőzés óta nyeretlenek Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A várakozásoknak megfelelően indult a bronzcsata első felvonása a hazaiak számára, hiszen Szepessy Máté már az 57. percben bevette Martos Botond ketrecét. A folytatásban hiába támadott továbbra is többet a Worm, a 8. percben Szeredi egyenlített. Papp Csaba góljának köszönhetően azonban az újvárosiak vonulhattak előnnyel (2–1) pihenőre. 
A második harmad kiegyenlítettebb játékot hozott, a Farkasok Stefánek révén 2–2-re módosították az állást. A 49. percben Szeredi második góljával már a pesterzsébetiek vezettek. Nem sokáig, Domokos szűk egy percen belül válaszolt (3–3). A Worm nem élt az újabb emberelőnyével, a hosszabbítás 4. percében pedig ismét jött Szeredi, és ezzel némi meglepetésre behúzta a párharc első felvonását a PHC. A folytatás április 10-én, vasárnap lesz a Budafoki Jégpályán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában