Jégkorong

2022.04.15. 19:49

Bronzba öntötték az idei szezonjukat

Az Angels Jégkorong Sport­egyesület női csapata, valamint az ob II-ben szereplő férfiegyüttese is bronzéremmel zárta a 2021/2022-es bajnoki szezont.

Szabó Szabolcs

Szép győzelemmel zárta az idényt az Angels Fotó: LI

Az U25/B női jégkorong-bajnokság bronzcsatájának első találkozóját Szekszárdon 2–1-re nyerte az Angels. Szerdán, Veszprémben játszott a második találkozón pedig el is döntötték a párharc sorsát az újvárosiak. 
Rampage Womens Hockey – Angels 2–6 (1–1, 1–4, 0–1) 
Dunaújváros: Müller (Fe­jér) – Gubits (1), Jakab 1, Cselényi (2), Kováts 2, Szilágyi 2 (1) – Balogh (1), Portik (1), Dávidházi 1, Herku, Palkó – Barna Lukács, Vincze. Vezetőedző: Győri Tamás. 
A Rampage gólszerzői: Rózsa, Zsobrák. 
Az első harmadban még tartotta magát a Rampage, a második 20 percben azonban kinyílt az olló a két csapat közt (2–5). A záró játékrészben is magabiztosan játszott Győri Tamás együttese, és megérdemelten szerezték meg a bronz­érmet. 
A férfi ob II-ben érdekelt Worm Angels csütörtökön este nem hagyott kétséget afelől, hogy jelenleg jobb csapat a PHC-nál, és magabiztosan húzta be a harmadik, döntő találkozót Szekszárdon. 
Worm Angels – PHC 6–1 (1–1, 1–0, 4–0) 
Worm: Pinczés – Láng Cs., Lencsés 1 (1), Borbás (2), Kiss 1, Papp – Bogó (1), Gebei (1), Azari 2 (1), Szepessy B. (1), Szepessy M. 1 (2) – Bába, Krukk, Gröschl, Jelinek 1. 
Vezetőedző: Láng Zoltán. 
A pesterzsébetiek gólját Szeredi Gergely szerezte. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában