Jégkorong

2022.03.09. 23:19

Kapott gól nélkül lépett tovább az Angels

A női U25/B jégkorongbajnokság negyeddöntőjének első felvonását 6–0-ás sikerrel húzta be hazai jégen az Angels a rivális kőszegi Jégvirágok ellen múlt csütörtökön. Az Ajkán rendezett vasárnapi visszavágón szintén érintetlen maradt Müller Márta és Fejér Izabella kapuja.

Szabó Szabolcs

Jégvirágok – Angels 0–5 (0–2, 0–0, 0–3) 

Angels NJSE: Fejér (Müller) – Gubits, Jakab, Dávidházi 1, Kováts 2, Szilágyi 1 – Tóth, Tőkési, Cselényi, Herku, Palkó – Barna, Vincze 1. Vezetőedző: Győri Tamás. 

 

Kováts Andrea két gólt szerzett az ajkai visszavágón Fotó: Laczkó Izabella

Az 5. percben Kováts Andrea révén megszerezte a vezetést az Angels, a 15. percben pedig Szilágyi is betalált, így kétgólos előnnyel mehettek pihenőre az újvárosiak. 

A második harmad is erős An­gels-fölényt hozott, Győri Tamás tanítványai tizenöt kapura lövéssel próbálkoztak, ám újabb újvárosi gól nem született. A záró húsz percben ismét beindult a góltermelés, és ezzel el is dőlt a párharc sorsa. A 43. percben Kovátsnak összejött a duplázás, majd Dávidházi, továbbá Vincze is betalált a Jégvirágok kapujába, így a negyeddöntőt könnyedén, két sima győzelemmel, tizenegy lőtt és nulla kapott góllal abszolválta az An­gels csapata. 

Szintén a legjobb négy együttes között folytathatja a küzdelmeket a Debrecen, továbbá a Hatvan együttese is. A fennmaradó egy helyről a White Sharks és a Rampage párharca dönt majd. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában