Jégkorong

2022.03.23. 19:19

Az elődöntőjük első felvonását a Hatvan nyerte

A női U25/B-s jégkorongbajnokság elődön­tőjének első felvonását Hatvanban rendezték, az Orbán Attila vezette Gigászok büntetőkkel húzták be a küzdelem első felvonását az An­gels ellen.

Szabó Szabolcs

Jakab Flóra (96) góljával egyenlített az Angels Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

FC Hatvan Girls – Angels NJSE 2–1 (0–0, 1–0, 0–1, 0–0, 1–0) 
Angels: Fejér – Gubits, Jakab, Cselényi, Kováts, Palkó – Portik, Tóth, Herku, Lukács, Vincze – Barna. 
 

Győri Tamás együttese meglehetősen szűk kerettel érkezett Hatvanba, tizenegy mezőjátékossal állt fel a dunaújvárosi alakulat, amely így is megnehezítette az alapszakaszt második helyen záró házigazdák dolgát. A végletekig kiegyenlített, szoros derbin, a második harmadban, a 33. percben Popovics szerzett vezetést a hatvaniaknak. 
A harmadik játékrészben, az 52. percben Jakab Flóra révén egyenlített a vendégcsapat. Mivel a rendes játékidőben nem született döntés, így jöhetett a hosszabbítás, ám itt sem született gól. Ezt követően a büntetőkre maradt a döntés, azonban itt a hazaiak bizonyultak szerencsésebbnek, így győztesen hagyták el a jeget az elődöntő első párharcát követően. Folytatás vasárnap 17.15-től az újvárosi jégcsarnokban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában