Budapest/Dunaújváros

2022.01.19. 20:30

Gól ellen beoltva – nyert a címvédő

A férfi ob II-es jégkorongbajnokság legutóbbi fordulójában a KMH SE ellen húzott korcsolyát a Worm Angels gárdája, amely kellemes közelmúltbeli emlékekkel készülhetett az aktuális rangadóra, hiszen tavaly októberben és decemberben is Borbásék hagyták el győztesen a jeget a címvédő ellen. 

Szabó Szabolcs

Hüffnerék vasárnap este Szegeden javíthatnak

Fotó: LI

A Tüskecsarnokban rendezett harmadik randevún azonban már összejött a visszavágás a „kanadaiaknak”. 

 

KMH SE – Worm Angels 3–0 (1–0, 1–0, 1–0) 

 

Dunaújváros: Pinczés – Gebei, Hüffner, Borbás, Domokos, Papp – Bogó, Láng, Szepessy M., Szepessy B., Tamás – Kedves, Bába, Gröschl, Tarcsi. Vezetőedző: Halász Ákos. 

A KMH gólszerzői: Haider, Vizi, Takács. 

 

Több kulcsjátékosát is kénytelen volt nélkülözni Halász Ákos, ám ennek ellenére kiegyenlített játékot hozott az első húsz perc, amely egy gólt hozott: Vizi Ádám vette be Pinczés ketrecét. A második harmadban is keményen küzdöttek a felek, hiába alakítottak ki több ígéretes helyzetet az újvárosiak, az újabb gólt Haider révén a házigazdák szerezték (2–0). A záró játékrészben próbálkozott a Worm becsülettel, sajnos eredménytelenül. A hajrában Kedves kiállítása ellenére Pinczés lekorcsolyázott, Takács pedig egy üres kapus góllal lezárta a találkozót (0–3). A Worm Angels vasárnap este Szegeden játszik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában