DKSE

2021.11.09. 21:59

Márton-napi akadályfutás a kajak-kenu szakosztálynál

Márton-napi akadályfutást szervez a DKSE kajak-kenu szakosztálya november 13-án, szombaton, amelyre a 8–12 éves gyerekeket és szüleiket várják.

Gallai Péter

20190723 Dunaújváros Kajak-kenu edzés a Dunaferr Sportegyesület sportolóinak. A képen Hajdu Jonatán látható. Fotó: Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Laczkó Izabella

A kiírás szerint a 2500 méteres futóverseny – a helyszíne az alsó Duna-parti sétány – és a csónakházban kiépített akadálypálya teljesítése után a résztvevőknek lehetőségük lesz találkozni, megismerkedni Európa- és világbajnok versenyzőinkkel. Körbejárhatják a felújított csónakházat, illetve bepillanthatnak a szakosztály mindennapi életébe is. A résztvevőket a befutó után kacsazsíros kenyérrel és meleg teával is megvendégelik a házigazdák. A rajtszámok átvételére 8.30-8.50 között lesz lehetőség, a verseny 9 órakor indul.

A szakosztály élversenyzőjével, Hajdu Jonatánnal is találkozhatnak a résztvevők
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A korosztályokat és a kategóriákat külön díjazzák. Egyéniben évfolyamonkénti besorolásban rangsorolnak, a családiba pedig a szülőkkel együtt várják a gyerekeket.

A részvétel regisztrációhoz kötött, ezt a mai nappal bezárólag lehet megtenni a [email protected] e-mailcímre írt üzenetben. A verseny a szakosztály Fuss az élményért! programsorozatának első állomása lesz, amelynek harmadik etapja után az első három legjobban teljesítő iskolát értékes jutalomban részesítik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában