vsszavágón is győztek

2021.10.29. 21:09

A röplabdázók számára véget ért a Magyar Kupa

A 2021/2022. évi röplabda Magyar Kupa selejtezőjének visszavágóján idegenben is kikapott csütörtökön este a Dunaújvárosi KSE együttese, így kettős vereséggel búcsúztak a sorozattól.

Gróf András

Tomanóczy Tibor tanítványai vasárnap délután (17.30) a kaposváriakat fogadják

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az első két szettben a ­DKSE gárdája alaposan megszorongatta a házigazdákat a Magyar Kupa selejtezőjének második találkozóján.

Dág KSE – Dunaújvárosi KSE 3–0 (22, 20, 19)

Oszuska Miklós Sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Szarka János, Takács Ádám.

Dág KSE: Kara, Bakóczy, Kun B., Flachner D., Sow, Oláh B., Bene R. (liberó). Csere: Mihucz, Majer, Balázs B., Krekk, Czibula. Vezetőedző: Zirigh Balázs.

Dunaújvárosi KSE: Farkas L., Tamási D., Kisházi, Laczi, Hatvany Zs., Kecskeméti B., Sümegi (liberó). Csere: Dulcz, Tajti, Winter, Kuti M. (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A mérkőzés elején kiegyenlített küzdelmet láthattak a nézők. Remek labdamenetek mellett azonban néhány hiba is előfordult mindkét oldalon. Egészen 22:22-ig fej fej mellett haladtak a csapatok, ám ezt követően már csak a hazaiak szereztek pontot. A második szett eleje egyértelműen a házigazdáké volt, de 19:19-nél beérte a dágiakat az újvárosi gárda.

A dunaújvárosi fiúk csak megszorongatni tudták az ellenfelet

Az egyenlítés azonban felemésztette az erőtartalékokat, így a hajrában már nem sikerült összpontosítaniuk. A harmadik játszmában a hazaiak végig vezettek, és magabiztos teljesítménnyel zárták le a mérkőzést.

Az újvárosiak számára nem sok idő marad pihenésre, hiszen vasárnap ismét pályára kell lépniük. Az Extraliga alapszakaszának harmadik fordulójában a Fino Kaposvár együttesét fogadják Hatvany Zsolték. Az összecsapás 17.30-kor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban. A mérkőzést a Hunvolley.tv közvetíti. A forduló további párosítása a következő: Debreceni EAC – Kistex, Pénzügyőr SE –

VRC Kazincbarcika, Kecskeméti RC – MAFC-BME.

Tomanóczy Tibor tanítványai vasárnap délután (17.30) a kaposváriakat fogadják

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában