labdarúgás

2021.09.29. 21:05

Megtört a jó kulcsi széria

A Fejér megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság déli csoportjának hatodik fordulójában a Besnyő alaposan odapörkölt a Baracskának 8–2-vel, így a heti trófeát neki lehetne átnyújtani. Az eredmény annál is inkább érdekes, mert a Baracska a hatodik, amíg a Besnyő eddig nulla ponttal állt a tabellán.

Horváth László

Ami pedig a körzetünkhöz tartozó csapatokat illeti, a Kulcs zsinór­ban három győztes meccs után ötöt kapott Velencén, de azért egy találattal, ha nehezen is, de mentették a becsületet. Eddig hat mérkőzésből hármat nyertek és hármat veszítettek. A Rácalmás Dinnyésen vendégeskedett, ahol Boncz Gábor legénysége hármat kapott, és a kulcsiéhoz hasonlóan szintén egyet rúgott. Utóbbiak a tizenhat tagú csoport tizennegyedik helyén várják az eredményesebb időket. Az egy győzelem és öt vereség arányt kell majd javítania az együttesnek.

Velence SE–Kulcs 5–1 (2–1)

Kulcs: Virág – Godó (Posch 54.), Simon, Szekszárdi, Cserkuti, Molnár, Cseresnye (Seres 73.), Mácsfalvi, Plézer (Gallai 46.), Erdélyi (Bíró 60.), Balla.

Gólszerző: Silhány (2.), Felde (25.), Juhász (47.), Tóth (67.), Bakonyi (71.), illetve Balla (43.).

A 38. perctől Lengyel kiállítása miatt emberhátrányban játszó Kulcsnak esélye sem volt a szünet után fordítani, így a házigazdák még három góllal biztosították be maguknak otthon a három pontot. A mérkőzéshez Horváth László kulcsi edző annyi kommentárt fűzött csak, hogy a Velence teljesen megérdemelten nyert.

Dinnyés–Rácalmás 3–1 (2–0)

Rácalmás: Farkas – Nagy B., Szántó, Marczinka, Balogh R. (Horváth R. 60.), Suplicz (Kovács Zs. 13.), Juhos (Hír 53.), Bartók, Gergelyfi (Horváth D. 58.), Mészáros (Nyul M. 79.), Illés.

Gólszerző: Pintér (7., 68.), Malasics (30.), ill. Illés (55).

A Rácalmásnak (zöld mezben) iparkodnia kell a további pontgyűjtésekben
Fotó: Horváth László

Az első félidő egyértelműen a Dinnyésé volt. A szünet után az 55. percben szépített ugyan a Rácalmás, de utolérni nem tudta ellenfelét. A Dinnyés a 68. percben tett pontot a mérkőzésre a harmadik góljával.

A találkozóról Boncz Gábor rácalmási edző így nyilatkozott: – A két héttel ezelőtti, Tác-Csősz elleni győzelmünk és első pontjaink csak fellángolások voltak. A folytatásban komoly rendet kell rakni a játékosok fejében, mert ez így nem mehet tovább. Sajnos már a tavalyi bajnoki szezon félideje után elkezdődött a lejtmenet. Az igazolások sem igazán jöttek még be. Egyelőre kísérletezéssel próbáljuk megfordítani az irányt.

További eredmények: Bes­nyő – Baracska 8–2, Alap – Lajoskomárom II 3–0, Cece – Beloiannisz 0–1, Vajta II – Sárszentágota 3–1, Ráckeresztúr – Dég 4–3, Nagylók – Tác-Csősz 4–1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában