strandkézilabda

2021.08.24. 20:46

Látványos pörgések, kínai figurák kavalkádja

Idén a Maják csapata diadalmaskodott a IV. Szent István Kupa strandkézilabda-tornán

Szabó Szabolcs

Remek hangulatban, élvezetes meccseket játszottak a csapatok a Szalki-sziget homokján Fotó: FMKSZ

Fotó: FMKSZ

– A Fejér Megyei Kézilabda Szövetség immár 4. alkalommal rendezte meg augusztus 20-án a Szent István Kupa strandkézilabda-tornát Dunaújvárosban – tájékoztatta lapunkat Németh Miklós, a Fejér Megyei Kézilabda Szövetség szervezési referense, aki a tornát összegezve elmondta:

– Bár, mint minden labdás sportág, ez is a versenyről, a győzelemről szól, de évről évre mégis inkább a társaság, a strand és a jó idő élvezete kerül előtérbe. Idén sem volt ez másképp. A dunaújvárosi augusztus 20-ai rendezvénysorozat egyik elemeként négy női és egy serdülő fiúcsapat jött össze, hogy a Szalki-sziget strandján kézizzenek egy jót. A látványos „pörgések”, „kínai figurák” kavalkádjában végül a Maják bizonyultak a legjobbnak, második helyen a dunaújvárosi Beach Bombák csapata végzett. Utóbbiak teljesítménye már csak azért is megsüvegelendő, mert mindannyian többszörös édesanyaként csinálták végig a napot úgy, hogy mindösszesen hat fő alkotta a csapatot, és így érték el ezt a remek eredményt. Harmadik helyezést ért el a Virág SE serdülő fiúcsapata, amely több esetben megizzasztotta a hölgyeket fürgeségével és akrobatikus ügyességével. Negyedik helyezést értek el a Sugar Babyk, akik korosztályban inkább a fiúkhoz álltak közelebb, még lelkesedésben az „édesanyacsapatot” közelítették meg. Ötödik helyen a „DACalmás” gárdája végzett, ők a DAC és a Rácalmás SE női együtteseinek játékosaiból alkottak csapatot. A torna legjobb játékosa Édl Anett, a Sugar Babyk kiválósága, a torna kapusa pedig a Maják csapatának hálóőre, Szlávik Linda lett.

Remek hangulatban, élvezetes meccseket játszottak a csapatok a Szalki-sziget homokján
Fotó: FMKSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában