triatlon

2021.07.27. 21:34

PATRIK: kiváló eredmények

Számos szép sikert értek el az elmúlt időszakban a Pannon Triatlon Klub (PATRIK) versenyzői.

Szabó Szabolcs

A rutinos Máltesics Tamás, aki egyben edzőként a fiatalokkal is foglalkozik a klubnál, a tatai OldLakeMan középtávú Magyar Kupán állt rajthoz július 18-án, és a férfiak abszolút mezőnyében 56., amíg saját kategóriájában a 10. helyen végzett, 5:04.56-os időeredménnyel.

Éremeső és öröm a Monorierdőn Fotó: PATRIK

A PATRIK csapatának tagjai az elmúlt hétvégén a Monorierdőn rendezett népszerű futóversenyen vettek részt, és számos kiváló eredményt értek el: Horváth Barnabás (5 kilométer): korcsoportos II. hely, Gál Dóra (5 km): korcsoportos I. hely, abszolút II. hely.

Árgyelán Bálint (5 km): korcsoportos I. hely, Laki Dia (5 km): korcsoportos III. hely, Shaffer Tamás (10 km): korcsoportos I. hely, Gál Andrea, Gál Péter (21 km): vegyes váltó III. hely, Juvanzic Edina (21 km): korcsoportos I. hely, abszolút I. hely.

A PATRIK versenyzői az előttünk álló hétvégén már Fadd-Domboriban, a SporTolna Triatlon Fesztiválon folytatja a versenyzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában