labdarúgás

2021.05.20. 21:27

Hazai pontmentés hosszabbításban

Szerda este pótolták a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság II. osztály déli csoportjának 22. fordulóban elmaradt Előszállás–Mezőfalva-meccset.

Horváth László

Az első félidőben a Mezőfalva játszott jobban, a másodikban az Előszállás nagy szívvel hajtott az eredmény után, és a háromperces hosszabbítás végén igazságos döntetlenre hozta a mérkőzést.

Előszállás–Mezőfalva 3–3 (1–2)

Előszállás: Nagy – Kovalovszky, Béres, Czifra, Bognár, Szalai (Horváth 65.), Bozsoki, Reichardt, Romhányi, Kovács, Németh (Balogh 71.).

Mezőfalva: Vereb – Sági J., Balázs, Török, Balogh D., Balogh I., Horváth (Vad 89.), Németh, Bakos, id. Sági J., Magosi.

Reichardt Bálint egyenlítő gólját ünnepli a hazai csapat
Fotó: Horváth László

A 25. percben a mezőfalvi Németh tolta meg a labdát középre, amelyet Sági értékesített. Válaszként Czifra egyenlített a 34. percben. A szünet előtt még a vendégtől Bakos is betalált Sági beadásából. A második játékrészben a Mezőfalva a középkezdés után letámadta ellenfelét, és a 47. percben Balogh révén kétgólos előnyre tett szert. Az Előszállás azonban nem adta fel, és nagy hajrával először Németh kopogtatott be Vereb kapujába, majd a hosszabbítás utolsó mozzanataként Reichardt lőtt a tizenhatos magasságából bombagólt a 93. percben. A pontosztozkodásnak a végén az előszállásiak örültek. Masinka Csaba előszállási edző azt mondta, csapata nagy szívvel küzdött. Kollégája, Bakos János mezőfalvi tréner szerint igazságos döntetlen született.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában