asztalitenisz

2021.04.23. 21:17

Bravúrra lesz szükség ma a CVSE gárdája ellen

Az asztalitenisz férfi NB I-es bajnokság nyugati csoportjában, a 16. fordulóban a Dunaújvárosi ASE első számú csapata holnap hazai pályán fogadja a tabellán második helyen álló CVSE – Swietelsky Future FM II együttesét.

Szabó Szabolcs

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A celldömölkiek eddig tizenkét mérkőzést játszottak, mérlegük: nyolc győzelem, egy döntetlen és három vereség. Az eddigi bajnokikon összesen 29 pontot szereztek.

A 2020/2021-es pontvadászatban a legeredményesebb játékosuk Baranyai Domonkos, aki eddig megvívott 32 találkozójából 21-et sikerrel zárt, ez közel 66 százalékos teljesítmény.

Holnap és május 2-án is hazai környezetben játszanak Furka Attiláék
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az újonc dunaújvárosiak 10 meccsen vannak túl, ezeken 14 bajnoki egységet termeltek, a táblázaton a 8. helyen állnak. A DASE legjobbja a korábbi serdülő és ifjúsági válogatott Kovács Domonkos, aki az NB I nyugati csoportjának 11. legeredményesebb játékosa. Az eddig fordulók során, 33 meccséből 24-et megnyert. A korábbi eredmények alapján a CVSE a mai találkozó esélyese, de a házigazdák mindent elkövetnek majd annak érdekében, hogy megnehezítsék a Vas megyeiek dolgát. A következő fordulóban, május 2-án, szintén hazai pályán a közvetlen riválist, Dunakeszit fogadja a DASE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában