kézilabda

2021.04.27. 20:46

A DAC és a Holler is győzelemmel folytatta

Az NB II-es férfikézilabda-bajnokságban szereplő dobogós együtteseink egyaránt sikerrel vették a hétvégi fordulót.

Gallai Péter

Fotó: LI

A harmadik helyen álló Dunaújvárosi AC hazai pályán aratott kötelező győzelmet a sereghajtó ellen. Csermák Gábor csapata már a félidőre tetemes előnyre tett szert (20–14), a végére pedig kiütés született, 41–25 lett a végeredmény. A DAC ezzel továbbra is tartja hárompontos előnyét a mögötte álló Hőgyésszel szemben, így egyre közelebb vannak az éremszerzéshez a fiúk.

Sipics Bence, a Holler játékosa – most Kalocsán nyertek
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A második helyen álló dunaföldvári Holler UnFC a Kolics János vezette Kalocsa otthonából hozta el a két pontot szombaton, 14–13-as félidő után 33–26-ra győzött Törő Szabolcs együttese. Miután a bajnoki címért folytatott versenyfutásban a nagykanizsai Tungsram nem botlott, így továbbra is egy ponttal áll a földváriak előtt a tabella élén.

A héten mindkét csapat szabadnapos lesz, ellenben május 8-án Holler – DAC rangadó lesz, ősszel óriási csata után döntetlenre végeztek a felek Dunaújvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában