jégkorong

2021.03.04. 20:37

A döntőért csatázik holnap este a MAC ellen a Worm

Mindkét Fejér megyei csapat, az Acélbikák és a fehérváriak második gárdája is búcsúzott az alapszakasz küzdelmei után az Erste Ligától.

Szabó Szabolcs

2021.02.05. Worm Angels-MAC Ikonok OBII-es férfci jégkorong mérkőzés Dunaújváros Jégcsarnok Fotós? Szabóné Zsedrovits Enik SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az OB II-ben azonban még talpon maradt az egyetlen megyei csapat, a Worm An­gels, amely az elődöntő visszavágóján jegyet váltott a harmadik, mindent eldöntő mérkőzésre a MAC Ikonok ellen. A legutóbbi, a már említett elődöntő második felvonásán végre kijött a lépés a Worm Angels gárdájának. A tartalékos, alig két sorral kiálló fővárosiak ellen magabiztos 8–3-as győzelmet arattak. A két együttes az idei OB II-es bajnokságban végig kőkemény, kiélezett csatákat vívott. Az alapszakaszban Budapesten és Dunaújvárosban is az Ikonok örülhetett. A dunaújvárosi találkozón a hazaiak 0–3-ról és 3–5-ről is egalizáltak, ám a végjáték a fővárosiaké volt.

Az elődöntős párharcban szintén sok gól született. Papp Csaba 54. percben szerzett góljával az újvárosiak utolérték a házigazdákat, akik nagyon megnyomták az utolsó perceket, végül 9–7-es sikernek örülhettek. Az elődöntő visszavágóján, Dunaújvárosban már jóval tudatosabb játékkal húzta be a győzelmet Halász Gyula csapata, a Worm Angels 8–3-ra nyert, és jegyet váltott a mindent eldöntő találkozóra, amely ma este 20.15-kor kezdődik a Kis­stadionban. Ha a két rivális eddigi teljesítményét tekintjük, az Ikonok hazai pályán jóval esélyesebbnek tűnnek, ám ha a Worm Angeles képes lesz jó formában hokizni, akkor bármi megtörténhet e kisdöntőben. Az An­gels csapatvezetője, Wéhli Márk úgy nyilatkozott: céljuk a döntőbe jutás, és ezért mindent megtesznek.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában