labdarúgás

2021.02.07. 20:33

Mindenki lehetőséget kapott a meccsen

A Fejér megyei első osztályú bajnokság rajtjára készülő Dunaújvárosi Utánpótlás Futball Klub (DUFK) SE szombaton a radari műfüves pályán a Tolna megyei első osztályú Dunaföldvárral játszott felkészülési találkozót.

Gallai Péter

2021.02.06. DUFK-Dunaföldvár labdarúgó mérkőzés Dunaújváros Radari sporttelep Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Mivel a hazaiak az ősszel minden mérkőzésüket lejátszották, így nyugodtan tudnak gyakorolni a február 21-rajtra, amíg azon csapatok, amelyek halasztottak, már elkezdték a meccsek pótlását.

Nagy ködben játszották le a szombati meccset
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

DUFK SE – Dunaföldvár FC 2–5 (1–2)

DUFK SE: Gergely M. – Furuglyás (Holló), Vajda, Hajdú (Markovics), Pintér, Pincési (Rácz) – Fejes D. (Fejes Cs.), Fekete (Csala), Gertner – Tóth –Perjési. Gólszerző: Tóth 2.

– Azt gondolom, a mérkőzés elérte a célját, mindenki kapott játéklehetőséget a találkozón – vont rövid mérleget Szellák Sándor, a dunaújvárosi együttes edzője. A csapat legközelebb a Salamon Miklós játékosedző vezette Gé­derlakkal játszik szombaton, szintén itthon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában