Utánpótlás Futball

2021.02.14. 20:08

A DUFK győzelme a bajnoki főpróbán

Gallai Péter

Fotó: LI

Szombaton a radari műfüves pályán a Dunaújvárosi Utánpótlás Futball Klub SE utolsó felkészülési találkozóját vívta a Bács-Kiskun megyei harmadosztályban a csoportját vezető Géderlak ellen.

DUFK SE – Géderlak SE

3–1 (1–1)

DUFK SE: Jójárt D. – Furuglyás, Vajda, Pintér, Hajdú, Pinczési, Fekete, Fejes Cs., Gertner, Tóth, Perjési. Cserék: Hollósi, Fejes D., Máthé, Csala, Rácz K., Markovics. Gólszerző: Tóth 2, Perjési.

Győzelemel hangoltak a vasárnapi rangadóra
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

– Felkészülési mérkőzésnek megfelelő hangulatban zajlott le a találkozó. Csapatunk többet birtokolta a labdát mezőnyben, de a kialakított helyzetek rendre kimaradtak. Aztán vezetést szerzett ellenfelünk, azonban a szünet előtt még az egyik helyzetet értékesítve mégis döntetlen lett a fél­idei eredmény. A második játékrészben ismét sok lehetőség adódott előttünk, ezekből kettőt sikerült gólra váltani. Azt mondom, a felkészülésünk jól sikerült, várjuk a hétvégi bajnoki rajtot – értékelte a találkozót Szellák Sándor edző.

A tavaszi nyitányon az újvárosiakra nagyon nehéz ellenfél vár vasárnap itthon, hiszen a harmadik, az éllovastól három ponttal lemaradó Ikarus-Maroshegyet fogadják. A DUFK a tizenharmadik helyen áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában