Tollaslabda

2020.12.31. 12:48

Keresték a 2020. esztendő páros bajnokát a Danubius KSE felnőtt mezőnyében

A Danubius KSE tollaslabda szakosztálya december 29.-30-án páros háziversenyt hirdetett a Sportcsarnokban. Az eseményről Jakab János, a Danubius KSE edzője tudósította szerkesztőségünket.

duol.hu

Kilenc páros jelezte nevezési szándékát. Jó hangulatú, izgalmas mérkőzések zajlottak. Nagy küzdelemben a következő dobogós helyezések születtek:

A 2020. esztendő páros bajnokságának aranyérmesei a Danubius KSE-n belül: Fekete Gábor-Lehoczky Levente. Ők egyetlen mérkőzést sem veszítettek. A többi dobogós körbeverte egymást, így az egymás elleni eredmények is számítottak azonos számú győzelemnél. Ezüstérmes lett Csomor-Németh Lili-Mészáros Attila. Bronzérmesek lettek: Borbély Hanna-Pintér Gergő és Lehoczky Attila-Rostási Tibor.

A dobogósok és néhány versenyző. A képen balról-jobbra: Borbély Hanna, Pintér Gergő,Mészáros Attila, Csomor-Németh Lili,Lehoczky Levente, Fekete Gábor,Lehocky Attila, Rostási Tibor,Korom Ádám, Szabó Károly, Szalontai Gábor, Csomor Péter.
Borbély Hanna-Pintér Gergő Fotók: Danubius KSE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában