Nem volt kérdés

2020.10.18. 20:22

Simán behúzták a lányok a meccset

Negyedik bajnoki összecsapásán magabiztos sikert aratott szombaton Szentesen a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics vízilabdacsapata. A lányok ezzel a sikerrel hangoltak a szombati, UVSE elleni hazai csúcsrangadóra.

Gallai Péter

2020.10.11. Dunaújvárosi Egyetem Maarks Graphics -Eger női vízilabda mérkőzés Foón: Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Szentes

Szentes – DUE-Maarsk 8–17 (2–4, 0–7, 3–3, 3–3)

Szentes: Füsti – Dömsödi, Kolarova, Tóth Cs., Kádár, Bonca, Csiszár. Csere: Maczkó (kapus), Mácsai, Fodor, Noy, Tóth F. Vezetőedző: dr. Dömsödi József.

DUE-Maarsk Graphics: Magyari – Szilágyi 4, Gurisatti 4, Horváth 2, Ziegler, Mucsy 2, Szellák 3. Csere: Sajben V. (kapus), Sajben N., Pál 1, Sümegi 1, Huszti V. Vezetőedző: Mihók Attila.

Gól emberelőnyből 2/10, illetve 4/4.

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 4/6.

A mérkőzés két vendégtalálattal kezdődött, amit a szentesiek még ki tudtak egyenlíteni, de az első negyed végére ismét kettővel ment a DUE-Maarsk. A második nyolc perc pedig pazar játékot hozva, csak a dunaújvárosiakról szólt, akik sorra lőtték a gólokat, és egyet sem kaptak, így a félidőre lezárttá váltak a kérdések a győztest illetően. A mérkőzésen ismét szerepet kaptak a fiatalok, Pál és Sümegi személyében, Mahieu és Garda nem játszott.

A következő fordulóban hazai pályán jön a csúcsrangadó az UVSE ellen

Szilágyi Dorottya négy góllal vette ki a részét a sikerből
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A hazaiak részéről dr. Dömsödi József gratulált, s megköszönte az újvárosiaknak, hogy komolyan vették őket. Számukra ez egy felhozó mérkőzés volt azokra a bajnokikra, amiket meg kellene nyerniük.

A találkozóról Mihók Attila azt mondta, ezt a meccset arra szerették volna felhasználni, hogy kicsit rendet tegyenek a fejekben, mert az elmúlt két mérkőzésük, különböző okok miatt elég kaotikusra sikeredett.

– Picit belenyúltunk a megszokott taktikába, ami részben jó volt, részben kell még idő, hogy ez gördülékenyen működjön. Jó hangulatú találkozót játszottunk, ami a sportágról szólt. Szép megoldásokat láthattunk mindkét oldalon, aki kint volt, az szerintem jól szórakozott – tette hozzá.

További eredmények: UVSE – Budapesti Honvéd 23–6, Eger – Ferencváros 5–19, III. Ker. TVE – BVSC 8–13, Tatabánya – Szeged 2–9.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában