35. Spar Budapest Maraton

2020.10.12. 19:52

Krausz István maratoni diadala

Krausz István újvárosi futólegenda, 68 évesen, remek versenyzéssel győzött a 35. alkalommal megrendezett Spar Budapest Maraton férfi „65 plusz” kategóriában. „Mosolyogva értem célba. ”

Szabó Szabolcs

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Krausz István, a dunaújvárosi amatőr futóközösség ikonja ismét kiváló teljesítménnyel rukkolt elő az ország egyik legfontosabb közösségi futóeseményén, a 35. Spar Budapest Maratonon: 3 óra 48 perc 23 másodperc alatt teljesítette a klasszikus maratoni távot, a második helyezett, Nagy László kilenc másodperc lemaradással végzett mögötte.

Krausz István
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

– Minden verseny előtt megnézem a rajtlistát. Előzetesen egy jó időeredményt (3 óra 50 perc) és a dobogót tűztem ki magamnak célként. Most így sikerült, boldog vagyok, és ezúton is köszönöm mindenkinek a támogatást és szurkolást. Az első hét kilométer nehéz volt, aztán sikerült rátalálni a saját ritmusomra. Mosolyogva értem célba, és ez a legfontosabb – nyilatkozta Krausz István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában