DPASE

2020.10.04. 08:30

Ajándékokat sorsolnak ki a félidei szünetben

Az NB III Közép csoportjának 12. fordulójában vasárnap 15 órakor a Dabas együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A vendégek jelenleg negyedikek a tabellán, amíg a hazaiak a tizenkettedikek.

Gróf András

A kupa után a bajnokságban is legyőzhetik a Dabast

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Dunaújváros

Két bajnoki, valamint egy Magyar Kupa-győzelmet követően újabb nehéz feladat vár az dunaújvárosi együttesre. Amíg a játékosoknak a pályán kell teljesíteniük, addig a vezetőség az első negyvenöt perc utáni szünetre koncentrál.

A vasárnapi mérkőzés fél­idejében ugyanis egy nyereményjátékkal kedveskednek a mérkőzésre kilátogató szurkolóknak. Az összecsapás szünetében a belépőjegyet vásárlók közül kisorsolják a következő nyereményeket: Dunaújváros PASE mez, a felnőttcsapat által dedikált labda, a tavaszi szezonra szóló bérlet, páros belépő a következő hazai mérkőzésre, DPASE-sál, illetve kezdőrúgások lehetősége.

A kupa után a bajnokságban is legyőzhetik a Dabast
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A forduló további párosítása a következő: Budapest Honvéd-MFA II – Paksi FC II, Dabas-Gyón FC – Kecskeméti TE, ESMTK – Körösladányi MSK, Szekszárdi UFC – Taksony SE, Hódmezővásárhelyi FC – HR-Rent Kozármisleny, Vác FC – Ferencvárosi TC II, Rákosmente FC – Majosi SE, Szegedi VSE – Monor. Az Iváncsa KSE – Újpest FC II mérkőzést későbbi időpontban rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában