labdarúgás

2020.09.24. 21:55

A Mezőfalva a listavezető otthonában lép pályára

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában szeptember utolsó hétvégéjén a hetedik fordulót rendezik.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztályban vasárnap a DUFK gárdája a Kápolnásnyék vendégeként lép pályára. A két újonc összecsapása érdekes küzdelmet ígér. Talán az újvárosiak vannak hátrányosabb helyzetben, hiszen az előző körben 8–2-re kikaptak a Tordastól, ami biztosan rányomta a bélyegét a heti felkészülésre.

A másodosztály Groupama csoportjában ezúttal minden mérkőzést vasárnap rendeznek. Az előző fordulóban szabadnapos Mezőfalva ezúttal a listavezető Vajta otthonában lép pályára. A találkozó toronymagas esélyese az eddig százszázalékos mutatókkal rendelkező házigazda. A Baracs a Nagykarácsonyt fogadja, a pályaválasztók jelenleg a dobogó harmadik fokán állnak, a vendégek a negyedikek. A két csapat között csupán három pont a különbség, így jó hangulatú ­meccs várható. Az Előszállás a Polgárdi vendége lesz, a középmezőnybe tartozó két együttes találkozóján nem elképzelhetetlen a pont­osztozkodás. A fordulóban ezúttal az Adony lesz szabadnapos.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a Lajoskomárom II – Kulcs és a Nagyvenyim – Vajta II találkozókat szombaton rendezik. A vasárnapi párosítás: Beloiannisz – Alap, Cece – Besnyő, Rácalmás – Nagylók, Sárszentágota – Dég. Mindhárom osztályban 15 órakor kezdődnek az összecsapások.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában