Nagyatádi tablón a sikerek

2020.08.17. 08:30

Még maradt bőven kihívás

Mint arról korábban beszámoltunk, a hazai triatlonsport egyik kiemelkedő seregszemléjén, a hosszútávú nagyatádi országos bajnokságon Pötör Zoltán kiváló egyéni teljesítményének révén újabb bajnoki aranyérmet könyvelhetett el a Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület.

Szabó Szabolcs

Az két egyéni versenyző – Pötör Zoltán mellett, Pelsőczi Gábor debütálóként 13 óra 35 perc alatt teljesítette a távot – a váltók is remekelt, a Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület a kétfős és a háromfős váltók esetében is az első 10 között végzett.

Az egyesület vezetője, Kovács Ákos Flórián lapunknak kiemelte, hogy a felkészülés és versenyzés időszakában is komolyan segítette az egyesület és a versenyzők napi tevékenységét Orosz Réka, aki évek óta a triatlon csapat mellett áll.

A dunaújvárosiak számára az idény az előttünk álló hétvégén folytatódik. A közeli Fadd-Domboriban rendezik meg a sprint amatőr kupát és az országos utánpótlás bajnokságot.

A korábban tervezett ózdi és kazincbarcikai seregszemle elmarad, így a mezőny jelentős részének augusztus 30-án, Ábrahámhegyen lesz jelenése a sprint és rövidtávú amatőr kupán.

A dunaújvárosiak számára a versenynaptár még egy fontos dátum lesz a szeptember 13-án, Balatonkenesén a középtávú országos bajnokság, valamint a rövid- és hosszútávú amatőr kupa is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában