Készülnek a következő bajnoki idényre

2020.06.09. 22:03

Szeretnének minél több fiatalt beépíteni

Előszállás labdarúgócsapata biztató teljesítményt nyújtott a Fejér megyei II. osztály déli felnőttcsoportjában. A bajnokság lezárásával új helyzetbe kerültek. Bognár Márkkal, az egyesület elnökével beszélgettünk.

Balogh Tamás

Kellemetlen meglepetés volt, hogy nem hirdettek eredményeket a bajnoki sorozat végén? – tettük fel a kérdést Bognár Márknak.

– Számunkra nem okozott meglepetést, mert úgy érzem, várható volt, hogy valami hasonló módszerrel fogják lezárni ezt a bajnoki szezont. Sajnos ez volt a realitás. Remélhetőleg az őszit már időben és problémamentesen fogjuk elkezdeni. A nyári terveink is emiatt változtak meg. A hagyományaink szerint edzőtáborba akartunk menni. Az egész egyesület valamennyi csapatával, tehát az utánpótlással együtt készülődtünk rá. Sajnos az ismert okok miatt elmarad. Reméljük, hogy a jövő nyáron már nem lesz akadálya. Természetesen már készülünk a következő bajnoki idényre.

Bognár Márk, az előszállási egyesület elnöke
Fotó: Balogh Tamás

Új igazolásokat nem tervezünk, mivel szerintem a keretünk munkája jól alakult. Inkább az utánpótlás felé fordulunk, mert minél több előszállási fiatalt szeretnénk a felnőttcsapatba beépíteni. Természetesen a régi edzőnkkel, Masinka Csabával kívánunk tovább dolgozni. Nagyon jó a kapcsolat a vezetőség, a játékosok és az edző között, megbízunk egymásban. A bennünket érintő határozatok értelmében közös edzéseket lehet tartani, a terveink szerint május végén fogunk kezdeni. Mivel a nagypályánkat a felújítása miatt még nem használhatjuk, az edzéseket a saját műfüves kispályán fogjuk megtartani. A bajnokság előtti két-három hétben viszont szeretnénk visszatérni a rendes méretűre, hogy felkészülten állhassunk fel a rajtra! – felelte érdeklődésünkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában