sport/foci

2020.05.29. 19:40

Nagyon hiányzott már a csapategység

A DPASE NB III-as labdarúgói számára ugyan az MLSZ döntése alapján befejeződött a szezon, azonban a csapat a járványügyi intézkedések enyhítése után elkezdte a közös edzéseket.

Puskás Gábor sajnálja, hogy vége lett a szezonjuknak Fotó: LI

Fotó: LI

Erről beszélt Puskás Gábor a csapat honlapjának.

– A karanténban töltött napok roszszak voltak, bíztunk abban, hogy minél előbb újra együtt lehessen a csapat. Sok idő volt ez a két hónap, főleg labdarúgás nélkül. Az edzői stáb elég komoly és profi edzéstervet állított össze, így hétről hétre észlelhettem a folyamatos fejlődést magamon. Erősítéssel és futással tudtuk magunkat szinten tartani, így már nagyon pályahiányunk volt. Nagyon hiányzott a csapategység és a nagyszerű közösség amit alkotunk – fogalmazott.

Beszélt arról is, hogy a munkát mindenki elvégezte, így büszke a srácokra, mondhatni kicsit mindenki távfutóvá vált ebben az időszakban. Az első edzést borzasztóan várta mindenki, óriási öröm volt, amikor jött az értesítés, hogy belevághatnak újra a munkába.

– Bizonyos okok miatt volt egy kis elérzékenyülés mindenkiben, kicsit úgy érzem, hogy a szívek nagyon összehúztak már, és mintha semmi sem történt volna, úgy dolgozunk a továbbiakban. A Magyar Labdarúgó Szövetség döntését helyeslem, habár sajnálom, hogy nem játszhatunk a szezonban több mecscset, mert jól kezdtük a tavaszt. Két, nehéznek ígérkező meccsen szereztünk összesen négy pontot. Remélem, hogy újult erővel, egy bomba lendülettel le tudjuk majd hengerelni szurkolóinkat, természetesen akkor, amikor ennek eljön az ideje. Hajrá Dunaújváros! – tette hozzá.

Puskás Gábor sajnálja, hogy vége lett a szezonjuknak
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában