a Dunaferr DUE Dutrade FC szabadnapos

2020.03.10. 18:30

A Veszprém a Dunaferr mögött

 A második forduló zárásaként rendezték meg a futsalbajnokság alsóházi rájátszásában hétfőn este a Kecskemét–Veszprém találkozót, ami 2–1-es vendégsikerrel zárult.

Balogh Tamás

Fotó: pixabay

Ezzel a bakonyiak nagyon fontos három pontot szereztek, amíg a Kecskemét ugyanennyit veszített, ugyanis ők számítottak esélyesebbnek előzetesen. A vereséggel a hazaiak nagyon nehéz helyzetbe kerültek, mert a vetélytársak négy ponttal elhúztak tőlük. A Veszprém fellélegezhet kicsit, de amíg az otthoni eredmények bizonytalanok, addig a bennmaradás is az lesz számukra. A másik mérkőzésen a Rubeloa FC 2–2-es döntetlent játszott a Debrecennel.

Ebben a körben a Dunaferr DUE Dutrade FC – ők döntetlennel kezdtek a Kecskemét ellen az első fordulóban – szabadnapos volt, ők majd legközelebb március 23-án Veszprémben lépnek pályára.

Az állás: 1. Dunaferr DUE Dutrade FC 7 pont (6 hozott)/1 mérkőzés, 2. Futsal Veszprém 5 pont (2 hozott)/2, 3. Rubeola FC 5 pont (1 hozott)/2, 4. Debrecen 5 pont (4 hozott)/1, 5. Kecskemét 1 pont/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában