jégkorong

2020.01.28. 21:42

Hokillák: a jótékony házigazda

A Dunaújvárosi Jégcsarnokban szombaton rendezték meg a II. Hokillák Jégkorong Tornát.

duol.hu

A házigazda Újvárosi Hokillák mellett a HC Ribillió Fehérvár, a vajdasági HK Szabadka, az Újpesti Ragadozók, az erdélyi Zsögödi Medvék és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű amatőr csapatai mérték össze tudásukat. A rendezők a mezőnyt két hármas csoportba sorsolták, majd a helyezések alapján jöttek a hely­osztók.

A torna szabályai eltértek a „megszokott” jégkorongétól. A legfontosabb, hogy a játékidő kétszer húsz perc futóórával, és a testjáték nem megengedett.

A Hokillák cserepadja. Sok örömre most nem volt okuk
Fotó: Horváth László

A Hokillák a HC Ribillióval és a szabadkaiakkal kerültek egy csoportba. A fehérváriaktól 3–1-re, míg a vajdaságiaktól 5–2-re kaptak ki, így csoportjukban a harmadikak lettek, és a helyosztón a másik harmadik, a szegedi gárda volt azt ellenfelük. Az ötödik helyért is vereséget szenvedtek a dunaújvárosiak, a Szeged 4–0-ra nyert.

A torna eredményei, csoportmeccsek: Újvárosi Hokillák – HC Ribillió Székesfehérvár 1–3, Zsögödi Medvék – Újpesti Ragadozók 6–2, Hokillák – HK Szabadka 2–5, Goodwill Pharma Szegedi Vízmű – Zsögöd 2–3, Ribillió – Szabadka 0–2, Szeged – Újpest 1–3.

Az 5. helyért: Hokillák – Szegedi Vízmű 0–4. A 3. helyért: Újpest – Ribillió 4–2. Az 1. helyért: Zsögöd – Szabadka 5–7.

A II. Hokillák Jégkorong Torna végeredménye: 1. HK Szabadka, 2. Zsögödi Medvék, 3. Újpesti Ragadozók, 4. HC Ribillió Fehérvár, 5. Szegedi Vízmű, 6. Újvárosi Hokillák.

A mezőny különböző helyszíneken rendszeresen találkozik, a következő torna február 8-án Szabadkán lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában