kialakulóban van egy utánpótlásvonal

2019.12.30. 10:30

Számtalan gyönyörű eredményt értek el idén

A Hikari Dojo karatékái karácsony előtt évzáró edzésen (japánul „Keiko Osame”) vettek részt a szülők, illetve hozzátartozók jelenlétében, egy picit talán számot is adva tudásukról.

dh

– Jó hangulatban teltek a csoportok foglalkozásai, persze a kis „szamuráj­palánták” érezték a szülői tekinteteket és időnként „többfelé is próbáltak figyelni”. Az egyesület összességében szép évet zárt, számtalan gyönyörű versenyeredménnyel, magyar bajnoki és mellette Európa-bajnoki címet is elérve. Azonban a legfontosabb talán az, hogy kialakulóban van egy utánpótlásvonal, ami ígéretesnek látszik. Külön ki kell emelni Kovács Bence, Kovács Máté, Szlávik Bence (junior és felnőttmezőnyben) bő két éve tartó egyenletes teljesítményét, itthon és nemzetközi szinten egyaránt. Január elejéig a sportolóknak a jól megérdemelt szünet és pihenés lesz a programjuk, ezen idő alatt előkészítem, lemodellezem, kigyakorolom a következő évi edzésanyagot, hiszen a Karate-do legfontosabb tanítása az, hogy „Minden nap foglalkozni kell a karatéval”. A Hikari Dojo közössége csak bizakodni tud abban, hogy a 2020-as esztendőben megnyugtatóan fog rendeződni az edzőterem és az edzéslehetőségük sorsa – összegezte Schneider László klubvezető az utolsó eseményüket, illetve az évet.

A kicsik évzáró edzése a szülők, valamint a hozzátartozók jelenlétében zajlott Fotó: Hikari Dojo

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában