Igazi csapattá formálódott minden korosztály a DPASE klubjánál

2019.12.26. 20:04

Alázattal, elkötelezetten és szenvedéllyel dolgoztak

Az elmúlt héten rendezte meg a Dunaújváros PASE a hagyományos karácsonyi ünnepségét a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Az eseményen a vezetők és a felnőttcsapat labdarúgói mellett természetesen részt vettek a klub korosztályos labdarúgói, illetve szüleik is, akik szinte teljesen megtöltötték a sportcsarnok lelátóját.Először az egyesület elnöke, Vígh György, majd Barta Endre, Dunaújváros Megyei Jogú Város humán ügyekért felelős alpolgármestere mondott köszöntőt. Utána következett a korosztályok legjobbjainak jutalmazása. Elhangzott, hogy a játékosok ebben az esztendőben is alázattal, elkötelezetten, a futballtól kapott szenvedéllyel tették dolgukat az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt.

A klub minden korosztály legjobbjait díjazta, a vezetőség mellett Barta Endre alpolgármester adta át a díjakat az évzáró ünnepségen a sportcsarnokban
Fotók: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A remek egyéni teljesítmények mellett igazi csapattá formálódott minden korosztály. A díjak átadása előtt a fiatalok ez évi emlékezetes pillanataiból készült rövid összeállítást nézhették meg az egybegyűltek. Ezt követően Barta Endre, Dobos Barna, Vígh György és Sztanó Miklós adta át az elismeréseket. A fiatalok után a legjobb felnőttlabdarúgók díjazása következett.

A felnőtteknél az év játékosa Pokorni Péter és Somogyi Dóra lett

Felvezetésként itt is levetítették az esztendő kiemelkedő mérkőzéseiről készült filmet. A szakmai vezetés a hölgyeknél Somogyi Dórát választotta az esztendő legjobbjának, aki az őszi szezonban tizenhét mérkőzésen lépett pályára. Az NB III közép csoportjában szereplő férfiegyüttes legjobbja Pokorni Péter lett. A hálóőr a bajnoki összecsapásokon és a Magyar Kupában is végig a csapat erőssége volt, olykor hatalmas bravúrok árán mentette meg kapuját a góloktól.

A DPASE sportolóinak megköszönték egész éves munkájukat

A programot a Móricz Zsigmond Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulójának, Péter Benedeknek énekes produkciója színesítette.

A Dunaújváros PASE utánpótlásának év játékosai: Erdődi Tamás (U7-es korosztály), Málint Kevin (U8-as korosztály), Vajda Bence Attila (U9-es korosztály), Kiss Nikolasz (U10-es korosztály), Fábián Vince (U11-es korosztály), Tereján­szki Noel (U12-es korosztály), Freud Barnabás Ferenc (U13-as korosztály), Czigler Gergely Ernő (U14-es korosztály), Vagyóczki Dávid (U15-ös korosztály), Bálint Panna (leány U16-os korosztály), Ferenczy Máté Szabolcs (U16-os korosztály), Gráczer Máté (U17-es korosztály), Mészáros Adrienn (leány U19-es korosztály), Al-Sheraji Rauf Mohamed (U19-es korosztály). A legjobb utánpótláskorú játékos: Kovács Barnabás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában