maximum teljesítmény

2019.10.29. 20:32

Makita-Hikari Dojo bajnoki címek és érmek

Október végén Monoron rendezték meg az Ippon Shobu karate magyar bajnokságot, amelyen harmincegy egyesület száznyolcvan versenyzőt, mintegy kétszázötven nevezéssel delegált, hogy a különböző korcsoportokban és versenyszámokban eldöntsék az aranyérmek sorsát.

duol.hu

A dunaújvárosi Makita-Hikari Dojo klub kilenc versenyzővel nevezett a bajnokságra. – A szép sportcsarnokban három shia-jo volt előkészítve a versenyzőknek. A héten az utolsó edzéseken nemigen ment úgy a „szekér” ahogy kellett volna, dolgozott a csapat, de fáradtnak tűntek az utolsó simításoknál, és kisebb sérülések is adódtak. A nap végén azonban lehetett örülni, mert szép eredmények születtek. Elmondható, hogy minden versenyzőnk odatette magát. Meg kell említeni, hogy a látottak alapján a Kovács testvéreknek állt a zászló, hogy a felnőtt férfi kumite első két helye házon belül maradjon, de sajnos tőlük függetlenül nem ez történt. Máté igen szép találatát, ami döntőbe jutását eredményezhette volna és szépen „szólt is”, nem kaptuk meg. Bence így a döntőben kicsit testvéréért is küzdhetett, ahol nagyon szép lábtechnikával, okos taktikával célba ért. November végén még hátravan a Spanyolországban rendezendő ESKA Európa-bajnokság, ahol Kovács Bence, Kovács Máté, Szlávik Bence lesznek tagjai a hazai JKA Karate Szövetség válogatottjának. Köszönöm a bajnokságon induló versenyzőink munkáját, az elért eredményhez gratulálok. Külön köszönöm a versenyzőket elkísérő szülők, nagyszülők segítségét, Inhof Balázsnak, hogy megjelent és biztatta társait, illetve Juhász János és Németh Kitti versenybíró társaim tevékenységét. Az elnökségünk tagjainak pedig azt, hogy a körülményeinket igyekeznek biztosítani – összegzett Schneider László klubvezető.

A dunaújvárosi küldöttség nem tért haza üres kézzel Fotó: Hikari D.

Eredmények I. korcsoport fiú kata: 2. Pats-Belső Dorián Gábor. I. kcs. fiú kihon ippon kumite: 1. Pats-Belső Dorián Gábor. IV. kcs. lány kata: 2. Takács Nikolett. VI. kcs. lány kata: 3. Fatalin Enikő Noémi. Ippon shobu kumite: 2. Fatalin E. N. VIII. kcs. lány kata: 3. Fatalin Viktória Zsófia. VIII. kcs. lány ippon shobu kumite: 2. Szilaski Szonja. Junior férfi kata: 3. Szlávik Bence, 4. Kovács Máté. Junior férfi ippon shobu kumite: 1. Kovács M. Felnőtt férfi ippon shobu kumite: 1. Kovács Bence, 3. Kovács M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában