A kupában is simán verték a Szolnokot

2019.10.18. 20:00

Három szettben múlta felül riválisát a Dunaferr

A hétvégi bajnoki siker után csütörtökön este ismét a Szolnokkal meccselt hazai pályán a Dunaferr SE röplabdacsapata. Ezúttal a Magyar Kupában találkoztak a felek.

Gróf András

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első találkozóján csütörtökön hazai környezetben három szettben múlta felül a Szolnoki RK gárdáját a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Dunaferr SE – Szolnoki RK 3:0 (21, 17, 21)

Dunaferr SE: Tomanóczy B., Laczi, Iván B., Majoros, Iván G., Mészáros D., Gebhardt Á. (liberó). Csere: Balázs B., Quintz, Ambrus, Sümegi (liberó), Hatvany Zs., Kecskeméti B. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Szolnoki RK: Csendes Cs., Boa, Galovicz, Bíró, Guzmics, Banai, Farkas R. (liberó). Csere: Jacsó, Gazsi, Kókai, Tímár. Vezetőedző: Gulyás Ferenc.

A kupameccs visszavágóját november 5-én rendezik
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A dunaújvárosiak a vasárnapi bajnoki találkozóhoz hasonlóan, magabiztos teljesítménnyel szereztek megnyugtató előnyt a visszavágóra. Sikerült azt a célt is elérni, hogy az ellenfél nyert szett nélkül távozzon a Dunaújváros Sportcsarnokból, így megnyugtató előnnyel utazhatnak Szolnokra. A párharc visszavágóját november 5-én 19 órakor rendezik a Tiszaligeti Sportcsarnokban. Négy csapat már bejutott a legjobb nyolc közé. A MAFC-BME kettős győzelemmel lépett tovább a PTE-PEAC elleni csatából. A nem azonos osztályú csapatok egymás ellen csak egy mérkőzést játszottak, az alacsonyabb osztályú csapat pályáján: Dág KSE – Kecskeméti RC 0:3, SZESE-Győr – Debreceni EAC 0:3, Kistext – Pénzügyőr SE 0:3. A Dunaferr SE együttese továbbjutás esetén a Vidux-Szeged – VRC Kazincbarcika párharc győztesével játszik a legjobb négy közé kerülésért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában