Helyi sport

2019.09.20. 21:38

Újra hazai pályán floorballosaink

Holnap 19 órakor hazai pályán, azaz a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénéjában is bemutatkozik a Salming OB I-es bajnokságban érdekelt floorballcsapatunk, a Dunaújvárosi Egyetem Rudas Floorball Team.

Szabó Szabolcs

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A dunaújvárosi együttes számára a pontvadászat szeptember 15-én kezdődött, Majorosiék az SZPK Komárom gárdájához látogattak az első fordulóban.

SZKP Komárom–Dunaújvárosi Egyetem Rudas Floorball Team 10-7 (3-2, 3-3, 4-3)

Dunaújváros: Majorosi – Balázs, Gutenkunst, Jadló­szki, Kiss Péter, Kiss Tibor, Kovács, Krukk, Lendvai, Magosi, Mitli, Petrovickij, Pavlicsek, Siklósi. Gólszerzők: Siklósi 3, Kiss Péter 2, Krukk és Kovács 1-1. A tavalyi idényhez hasonlóan ezúttal is izgalmas csatát vívott a két csapat, a házigazdáknak a harmadik játékrészben sikerült meglépniük négy találattal (10-6), a véghajrában a rudasosok még szépítettek (10-7), ám a pontszerzés ezúttal elmaradt. Szombaton este a második fordulóban a remek erőkből álló Phoenix FSE Wizards érkezik Duna­újvárosba.

A Phoenix együttesét fogadják ma este az egyetemen
Fotó: Zsedrovtis Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A Wizards tekintélyt parancsoló győzelemmel nyitotta a bajnokságot, az első körben 16-3-ra ütötték ki a Torped Justitia SC kollektíváját. Az elmúlt hétvégén mesterhármasig jutó Siklósi Zoltánra és társaira tehát ismét egy kemény ütközet vár majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában