nagyon oda kell figyelni

2019.09.22. 10:30

Ma újra a Fehérvári Titánok ellen!

Az egyszer már legyőzött Fehérvári Titánok elleni hazai találkozóval folytatják az Erste Liga küzdelmeit ma 17 órakor a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

duol.hu/acelbikak

Fotó: acelbikak

Eddig remekül szerepelnek a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Ligában, ugyanis a mezőnyben egyedüliként még nem veszítettek pontot a sorozatban. Miroslav Ihnacak tanítványai három mérkőzést játszottak eddig, s mindhármat magabiztosan nyerték úgy, hogy tizenöt lőtt góljukra mindössze néggyel tudtak válaszolni az ellenfelek. A következő fordulóban ismét egy olyan vetélytárs vár az Acélbikákra, akiket elméletileg le kellene győzniük, ugyanis vasárnap délután öt órától az a Fehérvári Titánok látogat Dunaújvárosba, melyet a felkészülési időszakban, majd az Erste Liga nyitányán is sikerült felülmúlnia a Bikáknak.

A Titánok már négy mérkőzést játszottak az idei szezonban, s ezekből egyet nyertek meg a Hokiklub Budapest ellen, míg a mieinktől, a DEAC-tól, valamint legutóbbi a Ferencvárostól is kikaptak, így jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tízcsapatos mezőnyben. Ez alapján egyértelműen a mieink számítanak a holnapi meccs esélyeseinek, ám ez nem szabad, hogy elaltassa jégkorongozóinkat, hiszen egy nagyon agilis, sokat és jól korcsolyázó csapat lesz vasárnap az ellenfelünk.

Tisztában vannak ezzel a mieink is, akik egy motivált fehérvári együttesre számítanak, s mint azt Azari Zsolt csapatkapitány elmondta, nem 7-1-ről, hanem 0-0-ról kezdődik a holnapi összecsapás, vagyis nagyon oda kell figyelniük, ha meg szeretnék őrizni hibátlan mérlegüket. Márpedig a céljuk egyértelműen ez lesz a megyei rangadók idei második felvonásán. – Írja a csapat honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában