A másodosztály listavezetője az újoncot fogadja

2019.09.20. 21:49

Izgalmas találkozók várnak a szurkolókra

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok mindhárom osztályában a hatodik fordulót rendezik ezen a hétvégén.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztályban ma rendezik a Sárosd–Ikarus-Maroshegy találkozót. A vasárnapi program a következő mérkőzésekből áll: Bodajk–Ercsi Kinizsi, Tordas Fész Zrt.–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Főnix-Baracska–Kisláng-Telmex. A Magyar Kupában érdekelt csapatok a következő időpontokra halasztották a meccseiket: Mór–Enying (szeptember 25., 18 óra), Martonvásár–Flavus Velence (október 2., 19 óra), Lajoskomárom–Sárbogárd (november 24., 13 óra).

Az előszállási Bognár Márkékra „karácsonyi” meccs vár
Fotó: Balogh Tamás

A másodosztály Groupama csoportjában a körzetünkhöz tartozó együttesek vasárnap lépnek pályára. A játéknap rangadója a Baracs–DUFK összecsapás lesz. A listavezető baracsiak eddig minden találkozójukon megszerezték a három bajnoki pontot, amíg a DUFK újoncként a tabella negyedik helyén tanyázik. A szurkolók tehát egy jó mérkőzésre számítanak, amelynek azért a házigazdák az esélyesei. Az Adony gárdája az előző körben megszerezte őszi első győzelmét, így megfelelő önbizalommal utazhatnak Lepsénybe, az LMSK Cobra elleni megmérettetésre. A tizedik helyen álló Nagykarácsony a hetedik Előszállást fogadja. A házigazdák mindössze egy ponttal maradnak el az aktuális ellenfelüktől, így győzelmük esetén biztosan megelőznék a vendégeket. A forduló további párosítása: Sárbogárd II–MPF-Rác­keresztúr, Szabadegyháza–Seregélyes, Káloz–Vajta, Pusztaszabolcs-Iváncsa II–Aba-Sárvíz.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma rendezik Lajoskomárom II–Cece és a Kisapostag Duna–Dég összecsapásokat. A vasárnapi program pedig a következő mérkőzésekből áll: Mezőfalva–Mezőszilas, Vajta II–Rác­almás, Nagylók–Sárszentágota, Alap–Kulcs. Szabadnapos: Nagyvenyim. Ezen a hétvégén minden összecsapás 16 órakor kezdődik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában