Több mint 700 versenyző a Dunaferr Kupán

2019.09.17. 20:03

A kajak-kenu hétvégéje

Az elmúlt hét végén az öbölben rendezték meg a több mint három évtizedes múltra visszatekintő országos kajak-kenu versenyt, a Dunaferr Kupát. Kiváló időjárás mellett zajlottak a futamok, hiszen egész hét végén remek napsütéses, meleg időben versenyezhettek a gyerekek, felnőttek egyaránt.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Nagy érdeklődés kísérte a versenyt, amelyen idén először külföldi delegáció is részt vehetett. Spanyolországból érkezett versenyzői csapat, beilleszkedett és nagy csatákat vívtak magyar versenytársaikkal. A verseny pontversenyében első helyen a Budapest Honvéd Kajak-Kenu szakosztálya végzett, második helyezett a Dunaferr Kajak-Kenu Szakosztály, a bronzérmes a Paksi Kajak-Kenu Szakosztály lett.

Pető Zsolt, a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztályának elnöke így értékelt lapunknak:

– Úgy vélem, egy nagyon nívós és remek hangulatú seregszemlét tudhatunk magunk mögött. A nálunk vendégeskedő spanyol küldöttségtől is csak pozitív visszajelzést kaptunk. Mindez megerősíti azon szándékunkat, hogy a legendás Dunaferr Kupát nemzetközi versenyként építsük tovább. Több mint hétszáz versenyzőt fogadhattunk az öbölben, és úgy vélem, minden egyesület és sportoló elégedetten távozhatott. A hazai szövetség részéről is kiváló visszajelzéseket kaptunk. Munkatársaimmal, a szakemberekkel azon dolgozunk tovább, hogy a Dunaferr Kupa tovább fejlődjön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában