Nyolc „ízes” gárda

2019.05.29. 18:25

Parázson sült a chicagói palacsinta

A nagy sikerű családi hétvége keretén belül immáron hetedik alkalommal rendezték meg a Parázs Varázs egyik kiegészítő sportos programját, a Parázs Kupát, amelyre idén nyolc együttes nevezett.

Szabó Szabolcs

Fotó: DLSZ

A szervezők kérése volt, hogy a csapatok nevében ételek is helyet, szerepet kapjanak.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében szombaton reggel kilenc órakor, a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidőparkjában két csoportban indultak meg a küzdelmek. Az A jelzésű négyesből a Grilltarja és a Faszén, amíg a B ágról a Chicagói Palacsinta és a Mákosleves jutott tovább. Az alsó házi rangadókon a 7. helyet a Laki Pöri szerezte meg a Vadas kollektívája ellen, amíg az 5. pozíciót a Koviubi gárdája söpörte be a Szögletes Csirkefarhát bánatára. A fináléba kerülésért a Grilltarja a Mákoslevest, a Chicagói Palacsinta a Faszén együttesét múlta felül 1–0-ra. Az érmes helyek pedig drámai küzdelemben dőltek el. A büntetőrúgásokat a Palacsinta és Mákosleves bírta jobban idegekkel, így az alábbi sorrend alakult ki:

1. Chicagói Palacsinta, 2. Grilltarja, 3. Mákosleves, 4. Faszén.

A torna legjobbjai: Legjobb játékos: Palóka Csaba (Grilltarja), legjobb kapus: Birkás Norbert (Chicagói), gólkirály: Varga Gábor (Chicagói) DLSZ+ Díj: Szöglet FC szurkolótábor, Miklós István Díj: Papp Norbert (Mákosleves).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában