nem fér bele egy újabb botlás

2019.04.01. 08:30

Alaposan felkészültek a Szigetszentmiklós ellen

Balogh Tamás

Ma este fél kilenctől a Szigetszentmiklós vendégeként lép pályára a ÁJTI Sport- és Rendezvénycsarnokban a Dunaferr DUE Dutrade FC futsalcsapata, amely korántsem veheti félvállról a találkozót, hiszen egy esetleges vereség esetén a két gárda már helyet is cserélne a tabellán.

A hazaiak számára nem csak ezért lesz kiemelten fontos a mai randevú, hanem azért is, mert pontszerzés esetén már biztonságos távolságra kerülnének a kieséstől – legalábbis egyelőre. Nagyon jól és hasonló szerencsével kezdték a rájátszást. Első ellenfélként a Debrecent fogadták, és elismerhető teljesítménnyel, kihasználva a vendégeik sorozatos hibáit, 4–3-ra hozták a meccset. A második nekifutásra a Berettyóújfalut kapták, amelytől nekik belefér egy zakó. Most viszont itt az újvárosi csapat, amely a Csömörtől vereséget szenvedett, ezért még szép, hogy ők is megpróbálják bemutatni a bravúrt.

Hosszú Ádáméknak (20) jót tenne egy hétfői siker Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Most lássuk az újvárosiak kilátásait!

A Dunaferrnek illene bebizonyítania, hogy lassan végre vége a „hét szűk esztendőnek”. Már hetek óta nem fogadkoznak és elemezik a véletlenek sorozatát, hanem szép csöndben, és egyre fölszabadultan dolgoznak. A kedélyjavító, Debrecen elleni hazai siker után, most vendégségben, az érthető módon feltüzelt hazaiak ellen is csak a győzelemre törnek. Jelenleg a Csömör mögött a harmadik helyen állnak a táblázaton. A szisztematikus munka közben egy nagyon hasznos edzőmérkőzést is játszottak a TF ellen, amely nem próbababának érkezett, hanem, ahol lehetett, borsot tört a hazaiak orra alá. Mindkét csapatnak hasznos volt ez a próbatétel.

Fehér Zsolt a Dunaferr vezetőedzője így vélekedett:

– A TF ellen nem az elért eredmény volt a legfontosabb hanem, hogy a hétfői mérkőzésre készüljünk. Ilyen éles helyzetben, mint a rájátszás, nem férnek bele egy hetes kihagyások két meccs között. Köszönöm szépen az egyetemistáknak, és a vezetőinek, hogy ilyen jót tudtunk játszani velük. A csapatunknak még bőven volt mit gyakorolnia a Szigetszentmiklós elleni csata előtt, vasárnapra is jutott belőle egy feladat. Felkészülten fogunk pályára lépni hétfő este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában