Koronczai Petra hatvankét gólt szerzett eddig, amivel ötödik

2019.01.07. 22:41

Több vasat tartanak a tűzbe

Továbbra is vitézkedik a Dunaújvárosi Kohász KA fiatal lánycsapata a bajnokságokban. Ugyanis nem csak egy vasat melegít a gárda.

Jankó Árpád

Komoly csatákat vívnak a lányok az NB I B-s bajnokságban is. A nyugati csoportban jelenleg ötödik helyen áll a csapat. A legutolsó mérkőzésen nem sikerült pontot szerezniük a Kozármisleny ellen, 28–24-re kikaptak. A DKKA U 19-es együttese öt győzelmet ért el, egyszer játszott döntetlent, és öt vereséget szenvedett. De ne feledjük: a csapat az ifjúsági bajnokságban is szerepel. A csapat egyik legtehetségesebb tagja Koronczai Petra 62 góljával az ötödik a góllövőlistán.

Az NB II-ben szereplő női gárda, a Duna-Pent Tamásiban győzött 33–29-re, legjobb gólszerző: Panczák 7, dr. Kapinya 8, Facskó 5.

Női ifjúsági I. osztály, nyugati csoport: 3. helyen a DKKA. Budaörs – DKKA 20–35.

Női ifjúsági II. o. nyugati csoport: 3. DKKA II. Gyömrő – DKKA II 16–33.

Női ifjúsági III. o. dél-nyugat: 5. Duna-Pent. Tamási – Duna-Pent 26–31.

Leány, serdülő I. osztály nyugat: 6. DKKA. Budaörs – DKKA 20–36.

Leány, serdülő III. o. délnyugat: 8. Duna-Pent. Fejér megyei bajnokság: 5. DKKA NKFT III., 8. DAC, 10. Rácalmás.

Férfiak bajnoki eredményei.

NB II, férfi déli csoport: 7. DAC. DAC – Dabas 28–31, DAC–Tököl 27–32. Fiú, serdülő, III. o. dél: 4. DAC, 6. Rácalmás. Fejér megyei bajnokság: 2. Rácalmás, 7. D. Egyetem.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában