akár a fináléban is találkozhatnak

2019.01.22. 18:52

Országos döntőbe jutott a Pannon és a Hild csapata

Az elmúlt hét végén a DSE Röplabda Akadémia játékosai a diákolimpia országos elődöntőjében a Pannon Oktatási Központ és a Hild József Szakgimnázium csapataiban léptek pályára – mindkettővel sikeresen.

Gróf András

dav

A pannonosok Szűcs Ákos irányításával Tatabányán szerepeltek, ahol a bonyhádi Perczel, a mosonmagyaróvári Kossuth és a tatabányai Bánki együttesei előtt az élen végeztek. A csapat tagjai voltak: Ambrus Bence, Majoros Balázs, Kecskeméti Bálint, Mihucz Csaba, Quintz Tamás, Balázs Bálint, Laczi Dominik, Tajti Olivér, Juhász Barnabás, Sümegi Kristóf, Pukán­szky Bálint, Dulcz Bende. Edző: Szűcs Ákos.

Eredmények: Dunaújváros Pannon – Tatabánya 3:0, Bonyhád – Mosonmagyaróvár 3:0, Mosonmagyaróvár – Tatabánya 3:1, Dunaújváros Pannon – Bonyhád 3:0.

A Pannon Oktatási Központ Tatabányán harcolta ki a továbbjutást, mindössze egy szettet veszítve a mérkőzéseken
Fotók: DSE Röplabda Akadémia

A másik ágon a Hild együttese hazai környezetben végzett az első helyen, megelőzve a győri Műszaki Szakgimnáziumot, a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnáziumot és a balatonfüredi Szent Benedek Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskolát. Az újvárosi csapat tagjai voltak: Matyiák Árpád, Koch Adolf, Csizmadia Tamás, Sárközi Kálmán, Kiss Marcell, Móró Ákos, Ihász Benett, Amdegha Ádám Mohamed. Edző: Kövessy Balázs.

Eredmények: Dunaújváros Hild – Balatonfüred 3:0, Dunaújváros Hild – Gyöngyös 3:0.

Tehát a Pannon Oktatási Központ Dunaújvárosi Magángimnázium valamint a dunaújvárosi Hild József Szakgimnázium csapatai is kvalifikálták magát a február 7–10. között megrendezendő országos döntőjre, ahol akár egy Pannon – Hild finálé is összejöhet.

A Hild együttese hazai környezetben nyerte meg az elődöntőt, és készülhet a fi náléra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában