Együttműködési szerződést is aláírnak hétfőn

2018.11.07. 20:45

Vajdasági vendégeket fogad az akadémia

Kedves vendégeket fogad szombaton a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia. A Vajdaságból, Adáról érkezik két csapat, hozzájuk csatlakozik a két dömsödi és a DKKA U 10-es és U 13-as együttese.

Jankó Árpád

Egyébként a vendégek is az U 10-es és az U 13-as csapatukkal jönnek. A hat csapat tornát rendez, amelynek időpontja: szombat 14 óra, a Dunaújvárosi Egyetem sportcsarnokában. A vajdasági (Szerbia) lánycsapatok kiemelkedő eredményeket, teljesítményt nyújtanak évről évre. A Halász József Kézilabdaklub első lett a bajnokságban, de a Cseh Károly Általános Iskola lánycsapata is országos bajnokságot nyert.

Sánta Dóra, aki a D. Kohász U 13-as csapatának edzője, örül ennek a tornának.

– Azért lesz jó ez a mi számunkra, mert kiváló felkészülést jelent a bajnokságra. Ezen kívül a határon túli magyar kézilabdázó lányok megismerhetik a mi munkánkat, és természetesen az akadémiánk fel is veszi azokat az adai tehetséges lányokat, akik komolyan foglalkoznak a kézilabdázás gondolatával. Az adaiakkal együttműködési szerződést is aláír hétfőn a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia – tájékoztatott bennünket Sánta Dóra.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában